You are currently viewing Kui palju fotosid peaks olema kinnisvarakuulutuses ?
Pirita tee 26f apartment

Kui palju fotosid peaks olema kinnisvarakuulutuses ?

Kinnisvarakuulutuse jaoks ideaalne fotode arv võib varieeruda sõltuvalt kinnisvara suurusest ja kujust. Üldiselt on soovitatav lisada piisav arv kvaliteetseid fotosid, et anda potentsiaalsetele ostjatele või üürnikele terviklik ülevaade kinnisvarast. Kuigi kindlat reeglit ei ole, hea suunis on lisada umbes 15-25 hästi valitud fotot.

Siin on mõned kaalutlused, mis aitavad määrata sobiva arvu fotosid:

  1. Peamiste ruumide ja funktsioonide jäädvustamine: Lisage fotod sellistest olulistest ruumidest nagu välisilme, elutuba, köök, magamistoad, vannitoad ja kõik kinnisvara ainulaadsed või silmapaistvad omadused. Tutvustage kinnisvara parimaid omadusi, et anda vaatajatele selge ettekujutus sellest, mida kinnisvara pakub.
  2. Näita erinevaid nurki: Lisage igast ruumist või piirkonnast mitu fotot, jäädvustades erinevaid vaatenurki. See aitab paremini mõista kinnistu paigutust, suurust ja karakterit.
  3. Suuna tähelepanu erilisele: Kui kinnisvaral on erilisi müügiargumente, näiteks tagahoov, bassein, rõdu või panoraamvaade, lisage kindlasti fotod, mis näitavad neid omadusi.
  4. Tasakaalustage kvantiteeti ja kvaliteeti: Kuigi on oluline lisada piisavalt fotosid, on sama oluline tagada, et need oleksid kvaliteetsed. Kasutage hästi valgustatud, teravaid ja hästi komponeeritud pilte, mis kujutavad kinnisvara täpselt. Vältige liigset kordamist või ebakvaliteetsete piltide lisamist, mis võivad üldmuljet kahjustada.

Pidage meeles, et fotode eesmärk on meelitada potentsiaalseid ostjaid või üürnikke ja anda neile terviklik ülevaade kinnisvarast. Oluline on leida tasakaal piisava visuaalse teabe andmise ja vaatajate ülekoormamise vältimise vahel.

Kui te soovite oma kuulutust veelgi paremaks teha siis lugege “Video lisamine tõmbab 30% rohkem vaatamisi kui staatilised kinnisvarakuulutused.”

Lisa kommentaar