You are currently viewing Video lisamine toob 30% rohkem vaatamisi kui staatilised kinnisvarakuulutused.
www.youtube.com/@georgizanev

Video lisamine toob 30% rohkem vaatamisi kui staatilised kinnisvarakuulutused.

Video lisamine kinnisvarakuulutusele võib olla väga kasulik ja mõjutada positiivselt kinnisvara müüki. Videod pakuvad kaasahaaravat ja dünaamilist elamust, mis võib potentsiaalsete ostjate tähelepanu köita, näidata kinnisvara omadusi tõhusamalt ning anda parema ettekujutuse selle paigutusest ja seal liikumisest. Siin on mõned põhjused, miks video lisamine võib olla kasulik:

  1. Kaasahaarav visuaalne kogemus: Võrreldes staatiliste fotodega pakuvad videod kaasahaaravamat ja interaktiivsemat kogemust. Need võimaldavad potentsiaalsetel ostjatel kinnisvaraga virtuaalselt tutvuda, et saada paremat ettekujutust selle atmosfäärist ja paigutusest. Videod võivad anda edasi mastaabi, sügavuse ja üldise atmosfääri, mida staatilised pildid ei pruugi nii tõhusalt edasi anda.
  2. Suuna tähelepanu tähtsaimatele omadustele: Videod võimaldavad teil põhjalikumalt tutvustada kinnisvara unikaalseid ja soovitavaid omadusi. Saate lisada kaamera sujuvat liikumist, et juhatada vaatajaid läbi erinevate ruumide ja tõsta esile konkreetseid detaile, näiteks arhitektuurielemente, sisekujundust või kõrgekvaliteedilist viimistlust.
  3. Emotsionaalne ühendus: Videod võivad tekitada emotsioone ja luua tugevama sideme potentsiaalsete ostjatega. Lisades muusikat, jutustust või isegi klientide tagasisidet, saate luua veenva jutustuse, mis kõnetab vaatajaid ja aitab neil kujutleda, kuidas nad ise selles korteris või majas elavad.
  4. Suurenenud levik ja kaasamine: Videod on muutunud üha populaarsemaks internetiotsingutes ja sotsiaalmeedia platvormidel. Video lisamine oma kuulutusse võib äratada rohkem tähelepanu, suurendada kaasatust ja potentsiaalselt jõuda suurema hulga huvitatud ostjateni.
  5. Eristamine konkureerivatest pakkumistest: Hästi teostatud video võib teie pakkumise teistest eristada. See näitab suuremat professionaalsust ja tähelepanu detailidele, muutes teie kinnisvara meeldejäävamaks ja potentsiaalsetele ostjatele atraktiivsemaks.

Kinnisvaravideo loomisel veenduge, et see on hästi toodetud, tutvustab kinnisvara täpselt ning on kooskõlas sihtrühma ja kinnisvara üldise turundusstrateegiaga. Professionaalsed videograafid või kinnisvaraturunduse eksperdid saavad aidata luua kvaliteetseid videoid, mis tõstavad tõhusalt esile kinnisvara unikaalseid omadusi ja tekitavad huvi potentsiaalsete ostjate seas.

Siin on 2 tüüpi videoid, mida saate teha:

  1. Lihtne läbikäigu video: Läbikäiguvideo annab vaatajatele realistliku ettekujutuse kinnisvara paigutusest ja kulgemisest. See hõlmab tavaliselt pidevat kaadrit või kaadrite seeriat, mis juhatab vaatajaid läbi kinnistu. Selline video võib olla tõhus vahend, mis annab potentsiaalsetele ostjatele selge ettekujutuse kinnisvara suurusest, ruumilisest paigutusest ja üldisest tunnetusest. Läbivaatamisvideod on sageli kuluefektiivsemad ja neid saab luua mobiiltelefonid või lihtsate videosalvestusseadmete abil.
  2. Professionaalselt ülesvõetud ja põhjalikult toimetatud video: Professionaalselt filmitud ja põhjalikult toimetatud videod hõlmavad tavaliselt keerulisemat produktsiooni, sealhulgas professionaalseid kaameraid, valgustust, helitehnikat ja järeltöötlust. Need videod võivad pakkuda kinnisvara lihvitud ja visuaalselt atraktiivsemat esitlust. Professionaalsed videograafid võivad kasutada selliseid tehnikaid nagu droonikaadrid, filmilised kaameraliigutused ja loominguline montaaž, et suurendada video visuaalset mõju ja isegi loo jutustamist. Sellised videod võivad tekitada luksuse, eksklusiivsuse ja detailidele pööratud tähelepanu.

Kuigi professionaalselt filmitud ja põhjalikult toimetatud video võib jätta vaatajatele tugevama mulje, on oluline arvestada sihtrühma, kinnisvara unikaalseid müügipunkte ja üldist turundusstrateegiat. Mõlemat tüüpi videod võivad olla tõhusad erinevates st senaariumides ja valik sõltub sellistest teguritest nagu kinnisvara hinnaklass, asukoht, sihtrühm ja soovitud brändi kuvand.

Selleks, et määrata kindlaks, milline videotüüp on teie konkreetse kinnisvara puhul tõhusam, võib olla kasulik konsulteerida kinnisvaraspetsialistide, turundusekspertide või agentuuridega, kellel on kogemusi teie sihtturul. Nad saavad anda oma kogemustele ja tööstusharu teadmistele tuginevaid teadmisi ja soovitusi. Lisaks sellele võib varasemate tulemuslikkuse andmete analüüs ja A/B-testimine erinevate videotüüpidega anda väärtuslikku teavet selle kohta, milline formaat teie sihtrühmale rohkem meeldib ja millised on paremad müügitehingud.

Lisa kommentaar