You are currently viewing Eesti kinnisvara veebilehed
Tallinna vanalinna korter

Eesti kinnisvara veebilehed

Kunagi oli see kolmest saidist üks kenamaid ja lihtsamini kasutatavaid, kuid 2022. aastal see enam nii ei ole. Tänapäeval võib city24.ee olla endiselt lemmikleht pigem välismaalaste seas ja eriti need, kes otsivad üürikortereid.

Nagu väga lühikesest nimetusest näha www.kv.ee, on kv lühend sõnast “kinnisvara”, mis tähendab kinnisvara. See oli peamine leht, kuhu minna, kui olete tõesti kohalik. Tänapäeval on see oma kasutusmugavuse, hea disaini ja kiiruse tõttu eelistatud kinnisvara veebisait.

www.kinnisvara24.ee www.kv24.ee või www.kinnisvara24.ee

See on kinnisvara lehtede seas uustulnuk , keda toetavad ja reklaamivad suured kinnisvarabürood. Nad annavad sellele 48-tunnise edumaa, avaldades kõigepealt sellel saidil oma kuulutused. Kõige koledam sait.

Lisa kommentaar