You are currently viewing 9 nutikat ja lihtsat puhastustehnikat, mida sa ei osanud oodata

9 nutikat ja lihtsat puhastustehnikat, mida sa ei osanud oodata

Iga kodu väärib hoolt ja tähelepanu, kuid sageli jäetakse koristamise tähtsus tähelepanuta. Seepärast on oluline, et te püsiksite oma puhastusrutiiniga kursis.

Olenemata sellest, kas olete koduomanik, potentsiaalne kinnisvarainvestor või lihtsalt keegi, kes üürib mõnusat ruumi, need koristustarkused üllatavad teid. Need on eelarvesõbralikud ja tõenäoliselt on teil enamik vajalikke esemeid juba olemas. Ole valmis avastama neid üllatavalt tõhusaid nippe, mis muudavad sinu koristamisrutiini ja panevad su Eesti kodu särama.

Söögisooda vaiba värskendaja

See kraam on super odav ja teeb hämmastavat tööd, et vabaneda nendest mitte nii meeldivatest lõhnadest. Piserdage vaipadele enne tolmuimejat söögisoodat. Laske sellel 15-20 minutit seista ja seejärel tolmuimeerige nagu tavaliselt. See on eriti kasulik, eriti kui teil on kodus lemmikloomad.

Keskkonnasõbralik põrandaläige

Loo super lihtne ja odav põrandapuhastusvahend, segades vee ja valge äädika samades kogustes. Teie puitpõrandad armastavad seda, sest see on õrn ja annab neile kena, peene läike, mis muudab kogu ruumi säravamaks. Lihtsalt sega, mopi ja naudi puhtaid ja läikivaid põrandaid!

Akende jaoks mõeldud ajaleht

Jätke kallid aknapuhastusvahendid vahele ja valige kodune lahendus: segage võrdsed osad vett ja äädikat, kandke need käsnaga peale ja pühkige triibud ära kortsutatud ajalehepaberiga. Saladus? Äädikas lõikab mustuse ja mustuse läbi, samal ajal kui ajalehe kergelt abrasiivne tekstuur hõõrub triibud ära, et saavutada laitmatu viimistlus. Teie aknad on kristallselged, kutsudes sisse uhke Eesti päikesevalguse. See on eelarvesõbralik häkk, mis toimib nagu võluväel – äädikas lahendab jama ja ajaleht lisab sära!

Külmutatud vaipade plekid

Võitke need kangekaelsed vaibaplekid välja, külmutades neid! Pange plekile mõned jääkuubikud ja laske neil oma võlu teha. Kuna jää külmutab plekki, muutub see vähem kleepuvaks ja seda on lihtsam õrnalt ära kraapida. See häkk on väga tõhus, sest see takistab plekki(nätsu) kinnistumist ja aitab hoida vaipade välimuse laitmatuna.

Puidust mööbel

Nii nagu inglased, armastab ka puitmööbel teed. Anna oma puitmööblile uus ilme selle häkiga! Keeda tass musta teed ja lase sellel jahtuda. Seejärel kastke pehme lapp teesse. Pühkige oma mööbel ja tee tanniinid teevad oma töö. Tanniinid toimivad õrna poleerimisvahendina, suurendades puidu läiget ja tuues esile selle loomuliku ilu. Keeta, kasta ja lase teel teha oma töö!

Viin madratsi värskendamiseks

Valmistage kiire madratsi värskendaja, segades viina veega pihustuspudelis. Kui te oma madratsit kergelt niisutate, tapab viinas sisalduv alkohol mikroobe, kõrvaldades bakterid ja lõhnad. Laske sellel õhu käes kuivada ja teie voodi on värske ja puhas.

Soolaga koorimine malmist pannidele

Tehke oma malmpannid säravateks, puistades neile jämedat soola ja kasutades paberrätikut, et eemaldada kangekaelseid toidujääke. Sool toimib nagu looduslik puhastusvahend, kahjustamata seejuures teie panne.. See trikk toimib, sest soola karge tekstuur aitab eemaldada kinni jäänud toidu, jättes pannid puhtaks ja valmis uuteks toiduvalmistamise seiklusteks.

Nõuseseebi vuugipuhastusvahend

Vahusta võimas vuugipuhastusvahend, segades nõudepesuseebi ja söögisooda pastaks. Kui kasutate vana hambaharja, et hõõruda oma vuugijooni selle DIY-lahusega, lõikab seep mustuse läbi ja söögisooda teravus toimib nagu küürimisvahend, taastades teie plaaditud pindade sära.

Sidruni-värskendus mikrolaineahjule

Värskendage oma mikrolaineahju kausi vee ja sidruniviiludega. Kuumuta seda paar minutit ja lase aurul teha oma tööd, et mustus lahti saada. Lisaks annab sidrun meeldiva ja värske lõhna. Lihtsalt pühkige sisemus ja teie mikrolaineahi on puhas ja kasutusvalmis! Sidrunivee aur aitab mikrolaineahjus oleva räbu lahti harutada.

Teid üllatab, kuidas need üheksa lihtsust ja tõhusust ühendavad häkki muudavad teie kodu mugavuse ja puhtuse paradiisiks. Head puhastamist!

Avasta Eesti kinnisvara Brokerlyga.

Lisa kommentaar