You are currently viewing Kas valida suur või väike kinnisvarafirma?
New residential property in Tallinn

Kas valida suur või väike kinnisvarafirma?

Valides suure või väikese Eesti kinnisvarabüroo vahel on oluline silmas pidada mitmeid olulisi erinevusi. Suurtel agentuuridel on üldiselt rohkem ressursse, sealhulgas suurem agentide meeskond, arenenum tehnoloogia ja laiem kontaktide võrgustik. Aga kuna nende agentuuride ülesehitus on selline, et lõpuks tegeleb teiega üks maakler firmast ja üsna sageli, kui maakler puhkusele läheb, siis suure tõenäosusega kogu töö sinu objektiga peatub või lükkub edasi. Suurematel agentuuridel on ka suurte kontorite ülalpidamise tõttu suuremad kulud, mis võib kaasa tuua kõrgemad teenustasud.

Vastupidiselt suurtele büroodele aga võivad väiksemad agentuurid olla palju rohkem fokusseeritud ja osutada personaalsemat lähenemist teie vajadustele. Nad võivad paremini mõista teie unikaalseid vajadusi ja eelistusi ning olla võimelised oma teenuseid vastavalt kohandama. Lisaks võib praegusel sotsiaalmeedia ajastul üks tugev kinnisvaramaakler jõuda sadade tuhandete potentsiaalsete klientideni väga väikeste kulutuste või suure reklaamieelarve vajadusteta.

Lõppkokkuvõttes sõltub valik suure või väikese agentuuri vahel teie individuaalsetest vajadustest ja eelistustest. Enne otsuse tegemist on oluline hoolikalt kaaluda iga valiku eeliseid ja puudusi. Kuigi suurtel agentuuridel võib olla rohkem ressursse, saavad väikesed agentuurid keskenduda rohkem ja tugev individuaalne kinnisvaramaakler võib olla potentsiaalsete klientideni jõudmisel sama tõhus.

Brokerlys ühendame suure agentuuri eelised ja väikeste agentuuride paindlikkuse, et pakkuda oma klientidele parimat võimalikku teenust. Meil on olemas vajalik tehnoloogia, teadmised ja rohkem kui 20 aastat kogemust.

Lisa kommentaar